Začiatok úvodného hokejového zápasu organizátori zvládli

29.04.2011 Celý región

Bratislava 29. apríla (TASR) - Úvod dnešného prvého stretnutia medzi Nemeckom a Ruskom na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2011 zvládli organizátori pred zimným štadiónom Ondreja Nepelu v Bratislave bez viditeľných problémov.

Neboli tam žiadne davy tlačiacich sa návštevníkov. Bezpečnostná ohrada pred priamym vstupom na štadión mala otvorených asi 20 priechodov. Ľudia prechádzali, napriek osobným kontrolám zo strany usporiadateľskej služby, plynule a prakticky s minimálnym zdržaním. Početnejšie zastúpenie pred ohradou tak nemali diváci, ale desiatky mladých brigádničiek v reklamne pomaľovaných tričkách, ktoré ponúkali prospekty prevažne pubov a reštaurácií s tými \"najlepšími\" službami. Medzi nimi sa potĺkalo zopár priekupníkov, ponúkajúcich predražené vstupenky na zápasy. Aj obsluha v okolitých bufetoch sa zjavne nudila.

Plynulá bola aj doprava. Hoci v piatok popoludní bývajú všetky výpadovky z hlavného mesta zasiahnuté kilometrovými kolónami, premávka Trnávkou v bezprostrednej blízkosti štadióna bola až neuveriteľne riedka. Vodiči si zrejme zvolili okružné trasy, aby sa vyhli zdržaniu pri prípadných policajných kontrolách. Zato napríklad prievozský diaľničný obchvat celé hodiny praskal vo švíkoch v oboch smeroch.
 

Vyberte región